Winkelmandje 0

Over Ons

MegaMooi biedt mooie en leuke producten aan tegen een betaalbare prijs, zoals rage artikelen, gadgets en mode accessoires.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe rages, hebben de passie om alle nieuwe dingen als eerste te verkopen, werken vanuit Nederland en hebben korte importlijnen met het verre oosten. 

We zijn een team van gedreven mensen op het gebied van verhuur, fotografie, modeaccessoires , rageartikelen en socialmedia die hun strepen al verdiend hebben in hun eigen vakgebied. En nu bundelen we onze krachten in MEGAMOOI.NL

Leuke & Betaalbare Producten

Ons doel is om op een leuke manier een online podium te creëren waar we leuke betaalbare producten zowel aan wederverkopers aanbieden, als rechtstreeks aan de consument.

We willen mensen op hun wenken bedienen als er nieuwe rages en gadgets zijn. Ook op het gebied van betaalbare cadeaus en leuke hebbedingen willen we voorop lopen.

Onze kracht ligt vooral bij het feit dat alles in eigen beheer is. Onze inkoper loopt al 15 jaar over de beurzen in China op zoek naar nieuwe dingen en onze fashionista’s signaleren bijna alles wat er nieuw in de markt is.

Verzending gebeurt vanuit een zeer gestructureerd magazijn wat zorgt voor snelle leveringen.

Wat wil jij graag zien in onze webshop?

We horen graag van onze klanten wat ze te koop zouden zien op MegaMooi.nl. Op deze manier ontstaat er een mooie wisselwerking van vraag en aanbod.

Heb jij een gaaf product gezien, die nog niet bij ons in de webshop ligt?
Neem contact met ons op via het contact formulier of de MegaMooi Facebook pagina en wie weet kunnen wij jou helpen! 

Veel plezier in onze MegaMooi(e) shop, 

het MegaMooi team